”Kom som du INTE är…”

Om lördag hade man äran att få vara inbjuden på Anna och Lisas kombinerade födelsedagsfest med grillning på schemat. Inbjudan sa att man skulle komma som man inte är – så maskis med andra ord! Klurade ett tag men då jag var å handlade en liten kanin till blivande 5-åringen Alice häromdan såg jag att det fanns hårfärg på sprayburk att köpa…

Oklippt å eländig som man ser ut blev det därför en stoooor sprayburk med gul färg å en röd clownnäsa! Tyvärr visade sig sprayburken inte innehålla så himla mycket färg ändå. Men resultatet syns ovan! 🙂

Grillningen hade inte bästa vädret och min färg var vattenlöslig så jag tog med paraply för säkerhetsskull. Härliga kostymeringar på alla som dök upp och trotsade det lite väl bistra vädret. Vi flydde dock rätt raskt in när alla mumsat klart på allt grillat och fortsatte kalaset inne istället! Då fick jag raskt låna en dusch då jag upptäckte att mitt hår tydligen torrfällde också… Ja jösses! 🙂

Tog dock en bild INNAN jag fyllde badkaret med nått som liknade typ 20 liter smält gul glass! 😉

Tack för en trevlig fest får man säga till Anna och Lisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up