Kabelförvarningstrix?

Såg det nog för lääääänge sedan på internet nånstans men idag har det varit lite röjning och även jag tog och testade trixet! Får säga att det faktiskt funkar riktigt bra! Kommer bli enklare att hitta dom udda konverterarna när man ska leka i lilla hemmastudion och behöver nån konstig koppling till nått… 🙂

Ordning i oredan!

Jag har alltså kapat upp ett papprör som förmodligen haft en vaxduk eller liknande runt sig samt kompletterat med lite vanliga toarullar. Fyllt botten på en förvarningspuff med stående rullar och alla kontakter uppåt. Nåja nästan fyllt – behövde ju plats för ett gammalt ljudkort och diverse gitarrsträngar också. Voila har jag äntligen lite ordning på oredan och kan lätt plocka fram och hitta udda kablar, förlängare och konverterare. Nu återstår bara att åka med den ännu större högen med gamla sladdar till återvinningen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up