Midsommar och semester!

Inte blivit typ NÅTT gjort i min lilla studio sen flytt och bilstrul å allt annat som ständigt kommer i vägen! Tja musikaliskt har det inte blitt just nått gjort (förutom en del redigering av inspelningar från sommarkonsert med Hedesunda Sångare). Men nu är en mycket trevlig midsommar passerad med skratt, musik och traditionsenlig sill-lunch samt grillning i Borlänge. Kompisen med familj dök också opp (ned?) med en redig överraskning – igen! Han e riktigt bra på å klura ut sånt här! Riktigt skojig och fin present.

Så efter en första vecka på semestern tillbringad i Borlänge med mycket lata sig, en hel del brädspel, film och lite stark saft ibland för att svalka sig med i värmeböljan så blev det dags för regn, hemfärd och nu upphängning av presenten!

Även min lilla samling tin/penny whistle har hittat fram! Blev lite mysigare med nått på väggen!

En å annan update fanns det till min lilla mjukvaruuppsättning också! Tydligt tecken på att man inte lekt nått på ett rejält tag! Så nu ede väl bara å ropa ”Let’s goooo!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up