Testar min lilla vinst!

Ja, jag vann nått!???!? Kul som fasen och klockrent dessutom. Vadå? Jo så här var det. Satt och lite halvslölyssna på en livestream om 3d-skrivare som alltid fascinerat lite och man så klart är sugen på. Har dock nada plats för en men väldigt spännande prylar ändå. Under denna stream som jag körde på min lille lur bredvid datorn jag satt och jobbade på sista dagarna innan semestern körde då webhallen på twitch en intressant stream där dom då skruvade ihop några olika sånna här och testade dom. Under denna stream lottade dom också alla möjliga prylar. Så jag fick snabbt lära mig hur man anmälde sitt intresse till utlottningarna och hade sanslös tur! Vann ett ”streamer paket” – klockrent med en liten portabel usb-driven kondensatormikrofon och ett par lyxa hörlurar som också har mikrofon!

Nu har jag testat min Hyper X Solo Cast med min lille gamle macbook och lite garageband. Tycker den blir kanon för lite mini-portabel studio och kunna spela in lite idéer klart bättre än bara med telefonen. Kul! Enda negativa jag upptäckt är att den plockar upp mycket ljud via sin minifot så den skulle nog göra sig klart bättre i ett riktigt stativ eller på en stativarm men då blir den inte heller lika protabel! Jag är skitnöjd!

En liten första inspelning utan nått krusidullande blev det.. Bara som ett kul experiment!

Lurarna har jag testat med min trogna PS4:a och jösses va bra ljud det var i dom. Blev faktiskt en helt ny dimension till spelen. Har inte kört så mycket med lurar till den förut iofs men det var en mycket positiv överraskning!

Ibland har man tur ändå tydligen! Jag som aldrig brukar vinna nått! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up