God Jul!

Hoppar från midsommar till jul! Här händer det minsann grejjor! Fast lite långt emellan bara! 🙂

Förkylningsjul igen fast rejält bättre än i fjol med Covid-pest-eländet efter en magisk julkonsert i Hedesunda kyrka med Hedesunda Sångare. I år blev det dock istället så att jag surt nog missade själva konserten istället pga förkylning. Bittert när man övat heeeeela hösten och sett fram emot konserten…

Men i morgon bitti blir det minsann till att sjunga på Ottan istället! Huu så tidigt – 06:30 börjar vi sjunga i Bomhus kyrka! Kraxar ju en hel del fortfarande (segt elände med ont i halsen av och till) men tänkte jag skulle testa sjunga lite å hitta ett gammalt spår i arkiven jag la lite sång på!

Så håll till godo och med den trudelutten önskar jag och lille gumsan en riktigt GOD JUL!

The Christmas Song av Nat King Cole.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up