Releaser

2022-01-11 Ny singel, ”I’m Missing You”

Ibland tar det tydligen tid… Den här låten skrev jag för runt 9 månader sedan lagom till min saknade kära väns födelsedag. Meckade en hel del med inspelning av den då. Men sen har det runnit ut i sanden av olika skäl (renovering av radhus och själafrätande pandemi?). Den blev aldrig publicerad. Som vanligt när det handlar om min saknade vän är det helt random saker som dock plötsligt påminner en och denna gång var det i samband med andra riktigt tråkiga nyheter som jag kom att tänka på denna låt och att den inte blev klar. Hittade min tänkta slutgiltiga version bland diverse anteckningar och meckade klart den i min lilla hemmastudio. Det är ju dessutom ett sånt där datum i kalendern snart som påminner en om saknaden då det nu kommer vara hela 11 år sedan min vän tyvärr lämnade vår lilla planet och flyttade in i himlen nånstans.

Du hittar låten redan nu på Spotify men den kommer dyka upp på Apple Music, Youtube Music och diverse andra tjänster inom kort här på denna Hyperfollow-länk.

2020-12-23 Ny singel, ”Alla har ju mask”

Blev ett galet stressat men annorlunda kreativt pass över några få dagar där jag faktiskt skrev text FÖRST för engång skull. Idén kom ur det faktum att det varit så mycket diskussioner om mask eller inte mask i dessa knasiga corona-tider. Hur skulle då Tomten göra om alla har mask och ingen går att känna igen? Ur denna fundering trillade denna lilla humorlåt.

Du hittar låten på många plattformar här på denna Hyperfollow-länk!

2019-12-20 Ny singel, ”Nu är det dags att fira jul igen”

Du kan nu lyssna på min nya julsingel ”Nu är det dags att fira jul igen”. Du hittar den på många de flesta populära plattformar.

Du hittar låten på många plattformar här på denna Hyperfollow-länk!


2015-01-30 Ny singel, ”I Wish There Were Another You”

Tog ett tag men till sist kom min låt från 2011 ut på bland annat Spotify. Du kan hitta den på plattformar såsom:

SpotifyAmazon musiciTunes och Youtube music.


2013-03-18 SoundCloud

Från och med den 18/3 2013 finns jag även på SoundCloud, där man kan lyssna på lite work in progress, experiment eller annat:

Scroll Up