Mod, drömmar och tävling!

En lite annorlunda bloggpost från mig kanske? Men jag är ofta imponerad av folk som inte känner en massa spärrar utan modigt ger sig på att förverkliga sina drömmar…

Fick äran att blir lurad till ett löfte om att delta i ”nått took” av några söta tjejkompisar (varav en är extremt saknad). Detta ledde till att jag först fick träffa och sen fick koppla vänskap på facebook med en ung dam som verkligen förverkligar sina drömmar! Hon har precis öppnat butiken http://dildoteket.se och har också en rolig tävling på facebook som du hittar på http://facebook.com/Dildoteket. Om du törs ”gilla” den sidan på facebook och dela den vidare så kan du delta i tävlingen du med! En del tycker säkert sånt här är jobbigt och pinsamt, men då har dom missat det viktiga….

Låna lite mod att förverkliga dina drömmar genom att inspireras av hur en ung tjej kan ta steget och starta sina drömmars företag som dessutom säkert kommer hjälpa massor med vanligt och ovanligt folk både till skratt och mys!

Bra gjort Elina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up