Har gått och blivit med iPad!

20120908-183108.jpgEfter en veckas regn å rusk och en maaassa funderande och velande blev det till slut inköp av en liten leksak att roa mig med! Japp, blev ingen android-platta utan en iPad istället. Hade jag väntat ett tag till så är det visserligen en par riktigt fräna androidplattor pågång åtminstone på papperet men nu blidde det en iPad istället. Kan inte påstå att jag inte gillar den heller – tvärtom!

Den e ju grymm med retinaskärmen! En fröjd för ögat och jag har redan hunnit hitta en hel del roliga appar som köptes diiiirekt! Nya iPhoto e ruskigt bra på att behandla bilderna direkt i paddan och med USB/Minneskortsläsare funkar den kanon å tanka bilder direkt till bara paddan! Man slipper ta med sig datorn för att kunna mecka med sina bilder…. :)

Hittade också VLCStreamer vilket jag genast installerade även på min Mac och vips kan man busenkelt både streama filmer och klipp direkt till iPad eller om man så vill få dom konverterade i valfritt format och lagrade på iPad! Grymt bra… Rekommenderas!!!

Min sambo fick en flaska vin istället… Kiss! Fast hon inte dricker vin… Men lite kool är onekligen flaskan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up