Skratt och musik är en härlig kombination!

Jag erkänner villigt att jag gillar buskis! Det är nått speciellt med kraften i en härlig nidvisa antingen med både egen melodi och text eller bara en rolig text till en redan känd låt. Som amatör- och hobbytrubbadur (nåja) samt entusiastiskt skriva-visa-å-stoppa-i-hemlig-låda-för-evigt-kompositör tycker jag alltid det är extra roligt när någon verkligen visar upp ett lyckat resultat med en härlig berättande visa. Gärna en med mycket hjärta å humor! Grabbarna Stefan & Krister och deras vänner har sannerligen lyckats ett flertal gånger….

Eller vad sägs om denna lilla klassiker? 🙂

[embedplusvideo height=”477″ width=”600″ standard=”http://www.youtube.com/v/ACWcRo80nVs?fs=1″ vars=”ytid=ACWcRo80nVs&width=600&height=477&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep6885″ /]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up