En fantastisk heldag med musikutbildning!

Den lördag som passerade var en av dom intressantaste på mycket länge! Vår fina kör Bomhus kyrkokör tillsammans med Bomhus manskör hade rejält finbesök av Astrid Domino och fick en heldag med sångteknikutbildning. Jösses vilken ögonöppnare! Otroligt fascinerande och både se men mest höra vilken skillnad det blev på dom grupper och dom solister som vågade och fick coaching av Astrid. Vi fick ju såklart alla coaching men det var verkligen imponerande att stå på sidan om och märka skillnaden…

Man kom därifrån med känslan av att nästan flyga på moln och ätit en hink med socker eller två! Hade ambitionen att ta en stödvila innan kvällen skulle fortsätta men det gick INTE att varva ner… 🙂

Kvällen blev också väldans mysig och trevlig när några av oss tillsammans med anhöriga slöt upp på en smaskig middag hos Peter och Kjersti i deras nya radhus i Bomhus, Blev en hel del sent och maaaassor med körsnack samt en dröööös med ”Heeeeyyyy!!!”. Kanske mindre roligt för dom som inte är med i kören kanske? Men det får man nog stå ut med lite. Klockan han bli en rejäl bit över 02:00 innan man varvat ner sig och lyckades äntligen nanna där hemma igen….

Vilken DAG!

Tror nog det kan bli ett inköp av den bok som Astrid hade med sig också! Kan också rekommendera andra sångintresserade att kolla in om det inte är läge för en genomgång med Astrid! Kolla in hennes hemsida här: http://www.sjungut.se/

Om någon är intresserad av sångteknik kan det vara intressant att kolla in CVT (Complete Vocal Technique) – jag ska ta en seriös funderare på om man inte borde kosta på sig ett ex av boken….

1 svar på ”En fantastisk heldag med musikutbildning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up