Julkonsert i Bomhus kyrka!

Igår hade vi då vår första Julkonsert i Bomhus Kyrka med vår fina Bomhus Kyrkokör och sjöng en hel radda med julsånger både för och med publiken. Imponerande 153 personer dök upp tydligen upp och det vart ju riktigt lyckat!bomhus kyrka

Själv hade jag den stora äran att få sjunga solo till Py Bäckmans fina julversion av ”Stad i Ljus” som så fyndigt heter ”Sprid Ditt Ljus” istället. Obeskrivligt mäktig känsla att få skråla framför en hel kör som klämmer i bakifrån. Goa mammalediga Lisa hann med att filma också så klippet kan man hitta om man går in och gillar ”Bomhus kyrkokör” på facebook.

Stort tack till alla sköningar i vår lilla Kör å GOD JUL! Vi syns på Julottan klockan 07:00 i Bomhus kyrka (om nån lyckas sparka mig ur sängen förståss, vi tjyvstartar ju med lite repning ännu tidigare)!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up