Premiär i lokalradion!

Idag hörde jag för första gången min egen låt i radion! Cityradion.nu som sänder i Gävle/Sandviken har sen slutet på förra veckan lagt opp min låt ”I wish there were another you” i sin A-rotationslista så den spelas om dagarna! Första gången jag fick höra den skulle spelas var i fredags men då hade jag inte tillgång till någon radio. Idag hade jag dock det! Och lagom precis före nyheterna presenterade Bosse på Cityradion.nu att han skulle spela min låt efter nyheterna så då var man snabb och plocka fram mobilen så man kunde dokumentera!

Nördigt? Japp – men jag har aldrig haft någon musik spelad i radion förut! Att det kan komma nått sådant ur sorg? Ja detta hade ju aldrig hänt om inte hon låten handlar om faktiskt tvingat ut mig ur ”musikgarderoben” innan detta tragiska hände som gjorde att låten kom till. Det var hon som var mest drivande så jag faktiskt sjöng solo själv bland vilt främmande människor första gången.

Hon var ju verkligen en tjej man inte kan säga nej till. Åtminstone inte speciellt länge… 🙂

Tack till alla som gillat låten i diverse sociala forum som facebook, youtube och självklart till Anita och dom andra på Cityradion.nu!!!

Faan va jag saknar dig Jenny! <3

Här är ”beviset” att man var med i radion idag! 🙂 🙂  🙂 🙂

[embedplusvideo height=”337″ width=”600″ standard=”http://www.youtube.com/v/J2Rh_RN1hQw?fs=1″ vars=”ytid=J2Rh_RN1hQw&width=600&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&amp;notes=” id=”ep7468″ /]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up