Saknar dej min kära vän lite extra mycket!

Idag är en dag som är passande grå på ett vis…För just idag skulle min kära saknade vän Jenny fyllt år om hon inte klättrat iväg på en liten stege av moln upp till änglaskaran där i himlen. Jag är ju såklart idag extra tacksam för att även min låt om hennes födelsedag ”Saknar dej” spelas i cityradion.nu om dagarna nu. Hon var ju en galen solstråle så på så vis hade det ju varit passande med strålande sol just idag men jag tar historien om varför jag tycker det passar med en grådag den långa omständiga vägen (som alltid?)….regnmoln

Har haft en skojig tid på mitt nya jobb med mitt nya uppdrag där jag börjar komma in i saker och ting. Kul att ha roliga saker och klura med på dagarna samt att få göra nytta! Mycket att sätta sig in i dock men jag har ändå hunnit varit iväg på en hel MASSA roligt i musikens värld…

Gävle Gospel gästade den stora härliga Heliga Trefaldighetskyrkan här i Gävle och självklart for vi dit å njöt i stora drag jag å min lilla sambo. Shit va bra dom var – ståpäls! Gospel gör sig verkligen i den där stora välvda kyrkan men härliga ekon som rullar och ger en underbar ljudbild.

Direkt efter denna konsert rusa vi hemåt för att sen knata opp till Staffanskyrkan där dom två sköningar Klas Gagge och Kiyo Wada bjöd på underbar kammarmusikkonsert med Cello och Flygel. Jösses va häftigt! Tror aldrig jag upplevt förut att man blivit sittandes som slagen av magi och bara lyssna på klassisk musik så där någon gång… Riktigt bra!

Sen igår blev vi bjudna på Gävle konserthus för att avnjuta sköningen Stefan Sundström! Guran som vunnit biljetter på cityradion.nu tyckte detta var nått som skulle passa oss och JÄDRANS va rätt han hade! Sen som en härlig bonus och överraskning visade sig ju att på platsen bredvid satt ingen mindre än Kapten Bosse från cityradion.nu i egen hög person som man självklart hälsade på!

Efter konserten språkades vi såklart vid en stund eftersom han klurat ut vem jag var och han var ju såklart lite nyfiken på mer om bakgrunden till att jag skrivit dessa två sorgliga låtar. Han berättade också att dom andra på kanalen smugit in min andra låt utan att berätta att det också var min låt för att se vad han verkligen tyckte. Och härligt nog ramla även ”Saknar dej” in på A-rotation! Det där med passande grå dag nudå? Jo vi språkade ju om Jenny, hennes öde och hur märkligt det är att få höra sina egna låtar i radion. Då märker jag ju själv hur jobbigt jag fortfarande tycker det är att hon är borta och att faktiskt prata om det också. Mycket riktigt blev det ju också väldigt dåligt med sova i natt så eftersom jag saknar henne och jag vet att alla hennes andra kompisar också saknar henne så tycker jag nog att det passar med en riktigt grå dag idag…

[embedplusvideo height=”365″ width=”600″ standard=”http://www.youtube.com/v/ASXx8ACg3NM?fs=1″ vars=”ytid=ASXx8ACg3NM&width=600&height=365&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5718″ /]

Men som jag skrev i texten på låten ”Saknar dej” – Idag är början på våren för mig! Och blir det nu då utlovat regn/snö idag och i morgon lär väl äntligen snön försvinna sen!

*puh* Va långt det blev… Jag struntar i å korrläsa för nu har min STORA testkörning gått klart äntligen! :)))

Justja! En sak till var det… Bästaste Kapten Bosse va så himla snäll och gjorde reklam för Bomhuskyrkokörs musikcafé i cityradion idag! Det var rejält snällt det! Trots att jag strula till det lite (minnet är bra som vanligt) så blev det nog rätt till slut också tack vare min sambo….

Välkomna till Björsjökyrkan den 20:e april (lördag) klockan 15:00 så får du smaka gofika till valfritt pris och får höra oss i Bomhus kyrkokör sjunga lite kända och okända dängor på vårt egna vis!

Om du har facebook så kolla in Musikcafé med Bomhus kyrkokör och sprid det gärna!

Kram å sånt!

En hjärtängel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up