Trötthetsrekord på Julottan?

Så har man haft lite jul igen! Började med julafton i Gävle med lite julbord å allmän stressa runt… 😉

Blev på took för sent tyvärr när man nu skulle opp tidigt som rackarns för att sjunga på Julottan! Tror jag fick ihop 2 timmars sömn innan man stog på led i Bomhus kyrka med dom andra sköningarna i Bomhus kyrkokör. Va heeeelt klart yrslig i skallen å det gick sisodär att sjunga. Hur yrslig jag var framgår på det lilla klippet nedan där min kära sambo filmade mitt solo… Tror jag kollade texten ungefär varannat ord – var lite osäker vad jag sjöng på för nått! 🙂

[embedplusvideo height=”400″ width=”600″ editlink=”http://bit.ly/KcBRTv” standard=”http://www.youtube.com/v/_rcKKyXiYg4?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=_rcKKyXiYg4&width=600&height=400&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2413″ /]

Efter julottan blev det till att packa Saaborginin å sen blåsa iväg norrut! Ett litet stopp för att sätta juleljus på käraste vännen Jennys grav i Iggesund och sedan vidare igen. Jullunch å paketöppning hos far i Sundsvall å sen bums iväg hem till mor i Njurunda för julbord å ännu mer paketöppning! Jösses va trött man var där mot kvällen… Maratonsovning och trött typ hela dan efter ändå! Men mysigt med jul!

Dock fick man ett rejält tråkigt besked då ett tragiskt dödsfall skett på Juldagen som bröt allt mysigt. Varma tankar till familjen som får försöka hitta något sätt att hantera en sådan tragisk sak mitt i julfirandet och allting…

Extra kul att en julklapp man köpt visade sig funka fint dock! Ny webcam som mammis fick visade sig funka över förväntan så nu kan man snackulera med syster-yster ända borta i Tokyo med henne mitt på 40″ teven i vardagsrumssoffan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up