Heldag med Hedesunda Sångare och baluns!

I lördags var det en riktigt trevlig heldag körövning med Hedesunda Sångare där det bara lät bättre å bättre allt eftersom dagen gick. Dock var man rätt trött både i hals och kropp efteråt men det hindrade inte att man beslutade att ändå dyka opp på efterföljande baluns på kvällen! 

 Skulle visa sig vara ett riktigt trevlig beslut! Underbar lokal där på den renoverade macken Gårdtä som värsta 50-60-tals rockabillybaren där vi hade lite knytiskalas och med suverän underhållning där medlemmar i kören visade upp sina talanger… 

  
Under arbetsnamnet Charlie and the Groggers (uppfattade jag det rätt) eller Dry Trocaderos stämde Charlie, Linnea och Wictor upp till riktigt sväng med ståbas, gura och skön sång! Lyckades fånga lite av magin med en usel mobil men rackarns va det svänger ändå…

Charlie, Linnea och Wictor lyfter taket!

Bara att tacka och bocka för den fina underhållningen samt alla glada skatt och mys! Och den synen när Charlie knata hemmåt med ståbasen på axeln efter partyt var ju bara för härligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up