God Jul!

Grönt ute och ingen snö! Men nu har man åtminstone smaskat i sig julbord och öppnat lite paket. Blev ingen egen liten julsång från min sida i år men jag har däremot meckat ihop ett antal videoklipp och musikklipp från den julkonsert jag var med på tillsammans med Hedesunda Sångare i Hedesunda kyrka den 13 december. Tog lite tid men så är man ju fortfarande rätt nybörjare på att mixa/mastra ljud också.

Hoppas ni alla har en riktigt GOD JUL och att lyssna lite på denna sena julklapp kanske kan bidraga till lite mer julstämning! 🙂

Youtube – Hedesunda Sångare Julkonsert 2015

Själv ska jag ladda för att komma upp och sjunga på Julottan i morgon bitti! Välkomna från 06:30 i Bomhus Kyrka!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up