Wow! Testar ett Air Pod hack..

Mitt första par Air Pods hade ett hårt liv. Riktigt hårt. Brukade dom mer eller mindre dagligen till och från jobbet samt på jobbet för att hamna lite i en egen värld där i kontorslandskapet. Lyckades också tappa dom engång på en Ica Maxi-parkering där dom blev överkörda minst en gång – men jag fick igen dom! Har slipat betonggolv i ett helt radhus med dom i skallen för att stå ut med monotona jobbet (med hörselkåpor utanpå, tack för underhållningen Billy Opel!). Nånstans i denna process så dog den vänstra Air Podden helt. Den tog laddning men gav inte ifrån sig ett pip. Testat alla former av reset och annat man kunde men fick ge upp och köpte ett par nya (hade ju lite dålig batteritid och fick ju då dessutom Gen2). Men så nyligen när dom råkade hamna på mitt skrivbord långt senare i någon sorts rensningsaktivitet av gammal datorskrot för kommande flytt till ovan nämnda radhus så fick jag för mig att kolla om själva uppladdningsbara fodralet fortfarande tog laddning och höll sig skapligt eller om jag skulle kasta allt.

Idag hittade jag dom igen under lite papper på skrivbordet och tänkte att visst – blåsa är nog dumt för då blir det ju fukt i dom så jag fattar varför dom inte tyckte man skulle göra det. MEN! Den fungerade ju ändå inte och jag hade nya så jag testar!!!! Gissa om jag nu är förvånad över att ha TVÅ par fungerande Air Pods! Har dessutom kört dom nästan hela dagen idag utan problem med en laddning över lunch mest med musik men också möten online med skype…

Efter jag testat fodralet och konstaterat att det absolut kunde funka som en reserv så man får väldigt mycket timmar speltid i fickan med två uppladdningsbara fodralet, så fick jag för mig att testade dom gamla Air Podsen också. Mycket riktigt så funkade inte den vänstra fortfarande. Blev lite sugen på att ta isär den och titta på konstruktionen så jag googlade lite på måfå och ramlade på ett märkligt inlägg där en snubbe påstod sig fixat sin döda Air Pod genom att SUGA ut smuts ur den med bara munnen vilket han dessutom försäkrade var jätteäckligt! 🙂 Det var man ju bara tvungen att testa! Tur man inte är så känslig som andra… 😉

Tyvärr fanns ingen riktigt bra beskrivning så jag provade mig fram. Döm om min förvåning när jag faktiskt kunde få ytterst svagt ljud ur den efter jag försökt som en dåre tills man var nästan blå i ansiktet. För OM det nu var så att man ska kunna suga luft genom och därmed få in luft nånstans så var ju mina helt stumma tyckte jag – åtminstone först. Det som inlägget sa var att man skulle suga (som jag förstod det) som den blå pilen indikerar här på bilden. Då skall luft komma in via det lilla hålet indikerad med röd pil. Tyvärr fick jag aldrig bättre resultat än mycket svagt ljud i den vänstra och även om man balanserar ljudet nästan fullt åt det hållet blir ju ljudet på tok för svagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up