Kan 20 + 20 verkligen bli 40?

Idag går man över en gräns sägs det…? Japp jag fyller 40 idag. Jösses vart tar tiden vägen ska man vällan säga då? Å sen springa å köpa en porsche eller nått? Jag vet dock att en hel del tid gått till skratt å tookigheter med alla härliga människor i allefall! Det där med gräns stämmer iofs nog rätt bra i mitt fall, för det har sannerligen hänt en hel del den senaste tiden! Efter en lyckad hjärtoperation så verkar allt gå åt rätt håll även om det kanske tar en tid å vänja sig. Knepigt nog hade man visst vant sig vid alla mysko extraslag man krigat med – men jag e innerligt tacksam att där ”inte finns något riktigt hjärtfel” (som experterna sa) som var orsaken utan bara att man lyckats få igång ett extra litet styrsystem förmodligen pga alla infektioner man krigat med under lång tid. Det där med ablation blir nog ingen attraktion man kommer kunna sälja in på Gröna Lund men jösses vilket resultat och va duktiga dom var på Stockholm Arrhythmia Center. Man hade nog tur i all otur som fick komma just dit där dom har dom senaste leksakerna dessutom…

Gå över gränser var det… Får vällan bjuda på en sång på det temat till alla mina underbara vänner kanske? Inte nöjd med tajmingen i den – men väldans nöjd med att jag verkar få tillbaka luften i kroppen!

Tack för all uppvaktning! Kram på er! Nog tjafsat – här ska det skrikas!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up