40+ nudå?

Har knappt hämtat mig från både mina tidigare äventyr och nu senast min 40-årsdag som ändå gick i väldans lugnt stil som tur var. Har idag förevigat lite finare bilder på dom vackra blommor jag fick (dom som jag fick hem). Försöker också lära mig spela med precision på min nya fina present och känner redan att jag e rädd det blir som med mina andra gitarrer… Tur det finns kärlek i världen! Hur f**n kunde dom klura ut en sån bra present som en 12-strängad gura? Hade iiiiinte en aning… 🙂

Har jag nu äntligen fått en 12-strängad gura kommer jag vilja ha fler… Tur jag inte längre e sjukskriven (knock on trä att jag förblir sån) så jag snart kan leva efter mitt motto: Köp! Köp! Köp! Köp! 😉

Kom just på att jag ju måste handla också… Oups… Rusar till butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up