Dokumentören Sören?

Kvällen har gått till att försöka vara snäll och bli av med biobiljetter och det gick inge vidare. Övergick istället till att leka dokumentören Sören som jag lovat och skriva en liten guide till hur man får igång den eminenta tjänsten Dropbox om man fått en inbjudan…

Min körlederska har ju klurat ut att just Dropbox är en sjukt mycket bättre tjänst för att skicka inspelningar av stämmor till alla medlemmar istället för att försöka maila till ständigt överfulla maillådor. Som äkta datanörd kan jag inte annat än hålla med. Dropbox med delade mappar e kanon för just detta – även om premiären blev lite skakig då en av dom första deltagarna råkade radera dom stämmor som inte var intressanta. Helt begripligt misstag enligt mig – det ÄR lite hemligt om man inte provat en liknande tjänst förut att filer automatiskt kopieras mellan en massa datorer på internet. Å visst – tar någon bort en fil så försvinner den snabbt hos dom andra med eftersom tjänsten ser till att alltid synka alla ändringar – diiiirekt!

Själv formligen älskar jag min Dropbox (nåja – gillar mycket då) och har till och med slantat för att få en betydligt större låda att stoppa saker i. Har den installerad på 5 olika datorer och det är onekligen sjukt enkelt att alltid ha tillgång till visa filer från vilken dator som helst och även direkt på internet om nöden kniper!

Nu e jag duktigt trött å ska sova… Ikväll somnar jag nog direkt brevid min nya luftrenare till den underbara godnattsagan TRON LEGACY:

END OF LINE! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up