Konfirmationsmässa

Idag var det konfirmationsmässa på schemat för min kära Bomhus Kyrkokör. Vaknade tyvärr med skallebank så det tjonga och insåg att det skulle bli klart värre när man fått gapa ikapp lite med dom andra i kören… Förberedde mig dock med piller å extra snäll frukost . Dock tog hela mässan längre tid än va jag räknade med så man han bli rätt duktigt trött och energilös mot slutet. Men det lät väldans bra om dom andra vad jag kunde höra och inga incidenter heller – lite kul tillskott med lite musiker idag också. Fick dock ta en akut tröstkebabb på vägen hem å sen hamna man i soffan resten av dagen. Fixade lite med min lilla hemsida å gjorde en extra sida med lite info åt mina körvänner samt tjyvmeckade lite med det lilla excelblad som innehåller alla våra medlemmars mailadresser så mitt utskick skulle ha lite bättre träff på alla medlemmar…

Nu ska jag fortsätta lata mig i soffan med Top Gear medans jag klurar på om jag verkligen måste handla idag ändå. Trötter… :)

I mörrn blire till sjukan för kontroll och jag lär nog ringa å bråka lite med dom också – ser ju tyvärr ut som det inte blir nån Italienresa för lilla mig med kören om jag inte blir plötsligt väldans mycket bättre… Surt när man verkligen hade sett fram emot detta – men inte mycket man kan göra! Man får planera för en comeback nästa gång istället….

Åsså kram till alla mammor därute! Det e ju morsdag för bövelen! Några ska ha en par extra kramar tycker jag för dom e lixsom lite extra mycket mamma om dagarna. Självklart ska min egna lilla mamma också ha en massa extra kramisar!

Hade faktiskt klurat ut en liten visa jag ville spela in men skallebanken säger nej tyvärr…. Så jag får bjuda på denna istället!

Kramisar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up