Råkade bli en liten present idag

Råkade investerat i en ny liten superzoom kompakt som ersättare till min badade å lite bryskt tappade lille Sony. En Canon IXUS 1000 HS blev det! Verkar mycket lovande – tog hellre den med 10x optisk zoom och lite större hus än någon av dom senaste i HS serien som har betydligt mindre optik men iofs ändå 4.4x optiskt zoom. Med denna lilla leksak man kan ju göra en hel del fjolligt direkt i kameran men framförallt går det verkligen att skruva på allt manuellt om man vill. Sen att den går å filma med kan ju va skoj – super slow motion med 240 bilder/sekund ska vi nog kunna göra nått fånigt med! 🙂

Lever man under mottot ”köp! köp! köp! köp!” så gör man! 😉
Eller ska man säga hejdå skatteåterbäring? Hahahaha näe jag fick faktiskt i present å handla lite kamera när jag fyllde år – hade tänkt mig ett vidvinkelobjektiv till min systemkamera inför Italienresan men det blev ju tyvärr ingen sån…

(Från vänster till höger – makro på en frusen öl, smält choklad, å fisheye på ägaren!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up