Sov och musikfredag med Extra Allt

Haft en lite smådryg sluthalvlek på veckan med krigandes mot det allsmäktiga monstret Landstinget. Men men, fick lite tips och idéer i allafall och har hör och häpnat bokat en tid hos en kiropraktor för å se om inte han kan trolla till mig lite…

Blev en hel del mer sova på eftermiddagen men sen kunde jag inte missa kompisarna och bandet Extra Allt som gjorde sin sista spelning för säsongen på O’learys. Blev en del bilder och filmsnuttar eftersom jag tog med mig både systemkameran och min nya poketkamera. Skoj att testa lite vad man kan göra med leksakerna!

Finns lite bilder om du klickar här.

Försökte muffla min pocketkamera lite med fingrarna eftersom jag alltid var tvungen att göra det på min förra pocketkamera. Klurigare på denna dock som har stereomic. Nästan så jag undrar om den faktiskt HADE fixat den höga ljudvolymen. Ångrar att jag inte testade… Nästa gång!

Mina småsnuttar inspelade med pocketkameran finns på youtube och kan ses här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up