Badning, båtning å grillning i Härnösand

Börja dan med lite kökslådemontering. Å gu va jag inte gillar pill som ondas. Men tjurig bortom ryggont så gick det till slut! 🙂

Blåste istället ut till Härnösand för å hälsa på polarn Janne med familj för lite seriös badning. Men först fick man hälsa på lilla Klara och grilla lite korv! Med maggen fuller i korv så for vi sen till Svartviken och badade i fantastiska 20,3 grader i vattnet. Gick lite roliga vågor in på sandstranden också vilket slutade med att först jag trasslade in mig i nya kallingarna när dom skulle på med nästan dyk på näsan som resultat. Sen gjorde Janne nästan samma sak med sina mjukisar… Epic fail med blöta kläder som resultat! Tur bara några såg oss…

En stund senare tog vi en liten tripp med Jannes renoverade båt in till Härnösand centrum och gjorde en runda Nattviken innan vi styrde kosan tebax till Ytterfälle och hamnade i bryggdiskussion med en av grannarna där ute. En engagerad man från SSRS – Svenska Sjöräddningssällskapet. Bra förening som jag tycker fler borde stödja!

Långt senare brumma man hem igen och han med å försöka fota en underbar måne med nya lill-kameran. Men det gick sisodär å jag förbannade rätt hårt att jag inte hade systemkameran med mig….

Efter sanering av sand blidde det nattning å man somna visst direkt med datorn på å allting… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up