En omväxlande onsdag

Dan började bra med härlig sol och underbart skönt havsbad på Lörudden utanför Sundsvall med mammis å gubben hennes samt lilla syster-yster. Äntligen stora badkaret! Sen brakmiddag på Öring hos mor i Njurunda med syster-yster å morsans gubbe. Eftersom jag hade ett inbokat möte hos kiropraktikern på torsdag förmiddag fick jag sen raffsa ihop mina pryttlar å leta mig neråt Gävle igen…

På vägen ner stannade jag till i Iggesund och besökte för första gången söta Jennys grav för att titta på hennes fina minnessten och lämna en liten blomma. Även om gravgården inte är så stor där på S:t Maria Kapell behövde jag knappt leta mysko nog. Först var man duktige vaktmästaren och fixade och donade lite, lämnade en blomma samt tog några bilder på den fina stenen i den underligt overkliga stämningen.

Myggen jagade mig dock på flykten och väl i bilen sjönk det onekligen in lite mer och blev väldans påtagligt. Blev strax ett stopp till i Söderhamn å hämtade en kaffe… Bara någon mil söder ut sen blänkte det till i ena sidospegeln på bilen precis när jag passerade ett vattendrag med lååång rastplats. Gjorde en brutal inbromsning och nitade fast i änden på den och möttes av en underbar solnedgång över en liten sjö å dricka kaffe till!

Efter bara en liten stund kom jag på att min systemkamera förstås var med å rusade å hämta den för att ta en hel drööös med bilder. Tyvärr med onödigt skitigt objektiv men det blev ändå några magiska bilder (enligt mig) och en skönt rolig stund med vakande fisk och jakt på vinklar i solnedgången. När sen solen väl gömde sig kom 400 flygflottiljer med mygg å jagade mig på flykten igen!

Några av mina bilder från sjön finns här.

Snacka om omväxlande dag…

Jag lägger inte ut bilderna från Jennys minnessten här utan dom som vill se får fråga efter dom! Dom finns däremot i min dropbox för er som redan har access dit.

Idag har man haft på schemat att kontakta sjukan vilket gick förvånandsvärt smidigt (chockad!) samt äntligen återbesök till kiropraktikern Niclas. Vann inte brottningsmatchen idag heller men jösses vad det knakade… Får se hur man reagerar denna gång!

Lite lunch å kanske lite bada?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up