En härlig midsommar!

Helgen avverkades i stor och rolig midsommar stil med en drös dårar i inte mindre än Mohed i år. 3 stugor å ett stor tält blev fyllt med allehanda dårar för samkväm i förmodligen ett av få ställen i Sverige som inte drabbades speciellt av dåligt väder!

Massor med sång å musik, grillning å allmänt TOOK! Bland annat åkte mitt skägg bort… Men som det tjatades så varför inte? Det växer ändå ut på nolltid… 🙂

Slapp ställa till med värsta skandalerna själv i år men det fanns ju andra som ordnade så fint så… Eller va sägs om Steffes hundtratt? Nu skulle den visserligen varit ogenomskinlig så han slapp se sig själv meeeen… Det blev rätt skoj ändå! 🙂

Vi han också med både badning och lite show då halva sveriges (hela?) fallskärmshoppare fanns bakom knuten å hade lite vattenflygningsuppvisning på själva midsommarafton. Missade tyvärr å filma preciiiis han som dippa lite väl hårt i vattnet… Frågan är vilken camping det blir nästa år?

Men en liten film monterade man ihop som en hyllning till mannen med flest facerapes på en midsommarhelg – Mr Pink! hahahhaa…

Här finns ”mästerverket”:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up