Idag tappade jag min oskuld…

…då det gäller kiropraktik! Mitt första besök hos vad skulle visa sig vara en reeeeedigt biffig kiropraktor avklarades idag på eftermiddagen. Lång tids huvudvärk och bevisligen förtielva andra knutar i ryggen blev lite milt uppbrutna! Har nog inte fattat hur stel jag var i rygg och nacke…

Jösses jädrans vad man kan knaka i kroppen! För tillfället gör det så klart ont (det gör det tydligen efter sånna här övningar) men jösses va jag känner mig rörlig mot tidigare…

Ska dit igen på torsdag om det inte blir väldigt ont för då får jag komma tillbaka direkt! Snacka om service mot Landstingets administrativa elände man alltid måste klättra över för å komma fram till dom som kan nått…

Kanske lite tidigt men jag kan nog faktiskt redan nu rekommendera Leg Kiropraktor Niclas Carlson jag med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up