Ont om bloggning har det blivit!

Ujj… Semestern svischar förbi och bloggen hinner man inte med! Näe sitter ju på lite taskigt tunt bredband via mobiltelefon preciiiis bakom försvarsmaktens senaste å fränaste övervakningsmast här på Bremön så man har rätt kraftigt radioskugga… 0,3Mbit upload e INTE snabbt! 🙂

Solat å badat å pysslat med en del av alla hysteriskt många projekt här på ön. Men sen har man också varit ruskigt trötter också vilket jag inte blir klok på – men det e nog lite som behöver fixas när man nu snart har slut på semestern. Man har ju förstås också lagt en massa tid på tokeriet i Norge som e så sjukt tragiskt för dom drabbade – men jag hoppas ändå att dom letar reda på en bra och djup fjord å dumpa allt elände å okvädes som kommer ur mannen bakom illdådet. Ge han inget utrymme alls att få säga ett jota!

Som Dr Data fick jag ett annorlunda uppdrag idag. Med en elakt vass liten pincett och ett galet stort förstoringsglas fick jag minsan göra en RIKTIG operation! Patienten var pappsens lilla fruga å operationen va att demontera å ta död på en fästing som bitit sig fast i rumpan på henne. Snabla odjur det där! Ogillar dom STARKT…

Blidde en liten visa inspelad ikväll också – dock utan mina lånade bra grejjor utan bara via en liten Canon Ixus med mörker och tookdimma utanför fönstret. Har också hunnit fotat en hel del vi små olika tillfällen så det blir nog en ny liten mapp här så småningom i mitt galleri typ den bild ovan (som jag e gryyymt nöjd med)! Men nu lär jag verkligen nanna… Skulle ju somna tidigt ikväll var det meningen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up