Semestern slut, första veckan tillbaka…

Fick ett lite hastigt slut på semestern då fru vind kom å hälsa på så jag blev tvungen att fara hem en dag tidigare för att vara säker på att komma ibland. Han precis få finfrämmande ute på Bremön dock av f.d kollegan Jocke och hans Anna-karin som paddlade kajak ut. Imponerande! Rätt ovanlig syn därute också – förutom dom få kajaker som finns på plats förstås.

Lite bilder som jag tagit under semestern (med dåligt bredband) har det blivit och några fina som jag är stolt över hittar du om du klickar här.

Han knapp komma iland å snika en dusch hos lille mamsen innan man skulle bila söderut så fick man minsan möjlighet att få natta i Essvik utanför Enånger hos Håkan och Maria som också hade besök av Marias bror och hans nya flamma… Trevligt å välbehövligt då lilla jag var ruskigt trött för att köra bil hela vägen till Gävle så där sent. Härligt bad å glada skratt men tyvärr väldans klent med sova då lilla solen titta in så ruskigt tidigt och väckte mig… Men så underbart fint det var vid bryggan och havet då så gjorde det precis iiiiiiingenting! Sikket ställe!

Sen blev det bitter vardag (hahaha nåja) och börja jobba igen. Kul å träffa lite folk igen och höra vad dom haft för sig även om jag blev nästan tookförkyld direkt där på måndagen. Nån hade som vanligt försökt sänka tempen i lokalerna genom å skruva termostaten i botten vilket såklart inte hjälper förrän tidigast en dag eller kanske en helg senare på så stora ytor. Försökt dra ut på semesterkänslan med en hel del badande samtidigt som man lär försöka få ordning på sig lite genom å prova röra på sig.

I morgon bär det iväg till Tallin med båt för å fira min kompis sen barndomen, lille Göran har också fyllt 40 år… Blir ett gäng på 20 pers typ så det blir kul å träffa lite nya människor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up