En tripp till Tallin

Helgen blev slitsam… En kompis som också fyllt föööörti – låt oss kalla honom Göran – kom på den goda idén å förlägga sitt firande på en liten stållåda på 48 300 ton som pendlar mellan Tjockhult och Tallin. Fick äran att dela en 2-manna hytt med en av mina bästa vänner – låt oss kalla honom Janne – som också är Svensk mästare i snarkning (nu även Estniskt och Åländsk mästare, red. anm.). Mycket party, mycket mat, surrealistiska incidenter och mycket skratt!

Med skitgitarren och några väl valda paket äntra vi båten för ett rejält firande så klart med inslag av obligatorisk nidvisetillverkning för att häckla den firade. På småtimmarna när vi rullade i lagom motfas mot havets krafter överlämnades våra paket och vår skönsång (som utsattes för ett bokföringsbrott). Det föll sig så att vårt överlämnande skedde bakom lykta dörrar meeeeeeen en kamera var lägligt gillrad så allt och lite till blev dokumenterat ändå!

Stort tack och grattis till ”Göran” och alla andra oskyldiga som var med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up