Mycket sen sist!

Har inte hunnit med att blogga något fast det hänt en hel del roligt på sistone! Helgen efter Tallin var det underbara Marias tur att bli firad på hemlig ord i Bomhus… 😉 Blev förstås en underbar kväll mycket tack vare Annelen och henne sjukt kompetente grillmästare till make (japp kock). Självklart var fulguran med och det blev en väldans massa sjunga då en stor andel av deltagarna är mycket kompetenta körsångare! Själv var jag i lite sisodär form men ställde gärna upp som taxi å fick vällan spela mer än sjunga själv. Väldans trevligt var det i allefall!

Också hunnit med ett besök till Örebro hos bror helgen efter där man återigen blev firad av kompisar å bror å hans fruga! Trevlig grillning och fin uppvaktning å roligast av allt är att jag ska få gå på opera för första gången i mitt liv. Det blir Carmen den 15:e oktober!

Förra tisdagen var det också äntligen körstart igen! Lite skumt å börja med julsånger redan men det e snart jul… Fick dock en jädrans hosta hela dan på jobbet (verkar ha jobbigt med luften där) och hade lite svårt å sjunga (igen). Mycket riktigt fick jag även lite feber dagen efter så det e förkylning igen då (eller vad det nu är jag krigar med) å jag ringde in ett besök hos doktorn direkt. Som en uppföljning då på tidigare besök i sommar så verkar jag äntligen fått några piller som biter lite! Som resultat har man både lyckats sova utan å vrida nacken ur led och inte varit helt slut av trötthet. Kan det vara så enkelt att man haft svårt att få luft om nätterna? Det har också blivit betydligt mycket mindre svullet i skallen runt bihålor och näsan. Hoppas hoppas hoppas denna 10 dagars kur med mysko små piller och lite receptbelagd nässpray räcker!

Mot slutet av veckan hände också till sist det man väntat på länge!!!! En liten ”lillskruttan” (godkänns det som namn tro?) ploppa ur ”Bullen” och kom äntligen ut till världen! Å jag var nog mest nervös av alla verkar det som – nästan så jag undrar lite om inte någon påverkade mig i allra högsta grad… <3<3<3

Roligt nog blev man också bjuden på kräftskiva framåt helgen av Håkan och Maria och fick en riktigt helkväll i en underbar stuga i Essvik utanför Enånger. Som sällskap i Saaborginin upp fick jag med mig 3 sångstarka underbara damer och 2 andra glada sångare mötte också upp norrifrån så vi blev 8 glada dårar i härlig symbios. Vi han med att sjunga å stojja, njuta av kräftor och underbara pajjer, hitta på nidvisor och min lilla fulgura fick gå varm till både den ene sången och den andra – fram tills det blev mörkt och sånghäftena började bli svårlästa. Då drog minsann värden igång alla marshaller för det råkade ju vara lyskväll dessutom! Det blev dags för härligt mys, bastubad och simma i havet! Undrar hur många år sedan jag var inne i en bastu sist? Inte kompis med värme normalt – men denna helg vare peeeerfekt! Roligt nog framåt småtimmarna var det chockerande faktum att JAG var den som var mest i party mode där på natten…

Det var sannerligen ett tag sedan man kände sig så! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up