Äntligen blev det av!

Idag hade jag då äntligen en tid hos min lille hälsoguru Jörgen nere i Uppsala. Väldans skönt att få avstämt även med han och hans ryska leksaker att det blev ett redigt förbättrat läge efter alla äventyr man varit med om tidigare i år. Skrattade gott när en av hans nya leksaker minsan tydligt och klart påvisade vilken fantastiskt mycket bättre position jag nu har hälsomässigt mot tidigare mätning – som en 28 åring efter lite övningar… Jajädrans va kul det kan va med teknik ibland! 🙂

Hade tänkt hälsa på mina underbara vänner i Uppsala också men livrädder som jag är för lite sjuka så blidde det inget fast det finns en kasse med BRA böcker som väntar på mig… Meeeen min jakt på en ny soffa (kris!) kan kanske ta mig nedåt Uppsala igen rätt snart – eller så blire vid nästa besök till min guru där nere? Vem vet! Det är inte så långt!!!

Då jag nu plötsligt åkte hem direkt istället då så fick jag för mig att jag nu skulle ta chansen å göra ett litet experiement som jag klurat på. Hade ju definitivt inget som gjorde att jag behövde skynda mig hem så sagt och gjort: Efter ett litet lekisbesök på MediaMarkt i Uppsala för å pilla på en Galaxy Tab 10.1 så blev det av… Captain Slow tog över ratten i min bil! Körde extremt (irriterande sakta?) försiktigt genom Uppsala via Max för lite fira-gotta-mat innan jag letade mig upp på E4:an å brumma till Gävle. På denna tripp såg jag till att aldrig gå över 2000 varv på min lilla Saaborgini å därmed max hålla runt 90-95 km/h hem… Resultatet på min soppaförbrukning blev förbluffande – å syns på bilden ovan! Tråkigt nog får jag nog säga. För det är onekligen skojjigare å gasa på litta! 🙂

Väl hemma blidde det lite avstämning med montören sören och lille mammis innan jag hamna framför gura, mac och mic! Oups – det var ett tag sen! Plinkade in en liten låt baffö å testa min numera nästan fungerande snok och kraftigt förbättrade luftvägar… Hoppas verkligen detta håller i sig framöver! Så med lite blommor och musik säger jag natti natti för idag…. :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up