En sträng helg?

Helgen började med ett litet besök hos Stefan å Angelica för å titta lite igen på lilla Lina tillsammas med Karin som bjöd på en öl dessutom. EN öl… Låter snålt? Mmmm… Kanske det – men hon e ju från Österrike så det visade sig vara en öl på 1,5 liter… Tur den var god! 🙂

Har även hunnit med å lekprogrammerat lite och svurit i kyrkan nästan när jag slängde ihop en liten Android lekapplikation på en liten stund. Jag som e Mac-taliban? Eller är jag inte… hahahaha….

Annars har jag mest myst hela helgen med mina stränga vänner och min lilla mac och garage band. Grannarna har fått en rejäl dos oljud – till och med en av mina små flöjter åkte fram då jag gjorde en ny tolkning av ”Återigen gryr dagen”… Visade sig va grymt svårt å sätta rätt mic för flöjt – å sen är man inte direkt nån flöjtist heller… Men skoj var det även om det kanske blivit lite för många timmar framför burken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up