På kurs och kul!

I onsdags började äntligen höstens nya påfund med musikalisk inriktning. Hoppat på en kurs i Cubase 6 på folkuniversitetet. Vanan trogen så ramlar det såklart ut lite ”Köp! Köp! Köp! Köp!” direkt! Snart får lilla Garage Band stå tillbaka när min Cubase 6 kryper in på hårddisken och pockar på uppmärksamheten! Garage Band e ju förvånansvärt användbart men saknar några små detaljer som jag skulle vilja ha så nu gäller det å lära sig på nytt med klart mer avancerad programvara där det finns allt å en hel del utöver det för en glad amatör som mig! Känns väldigt lovande efter mjukstarten vid vårt första kurstillfälle…

I helgen var det också fotomässa här i Gävle. Tyvärr kunde jag själv inte medverka då jag brottades med lite sjuka (va ovanligt?). Men till min stora glädje fick jag i allefall hedersomnämnande i vår tävling extratävling för mina två lite kluriga bilder från Bremön i sommras. Tror min ”grejj” blir att vara med på bilderna själv i framtiden! ;)

Det var massor med underbara bilder men jag får nog erkänna att jag nog också med min förkärlek för hav tyckte rätt bild vann! Första priset gick nämligen till Cecilia för hennes underbara bild på en dykande tärna. Har ju själv vid enstaka tillfälle försökt fånga dom där krabaterna men med mycket dåligt resultat. Vilken bild! *impad*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up