God Jul och Gott Nytt År!

Jösses! Nu har bloggandet legat på latsidan. Men så har det varit massor som tagit tid – tyvärr inte bara roliga saker. Även ett tungt år har dock en Julafton och den kommer om bara några timmar plötsligt! Mycket har hänt under året som fick en fruktansvärd start men ett trevligare och mysigare slut!

Ja en kär vän försvann i början på året och hälsan har varit minst sagt upp och en hel del ner. Men mot alla odds har man istället hittat en härlig StarTrek nörd att hålla i handen i soffan så här i slutet på året!


Finns så mycket man skulle vilja skriva och berätta men jag hinner inte nuuu! Imorgon åker ju jag och min lilla Svesse upp till Mor i Njurunda och firar jul! Hoppas ni alla får en underbar jul och här kommer ett hopklipp som får bli min version av årets God Jul-hälsning. Då hostan inte vill ge sig har det blivit extremt dåligt med inspelning på sistone trots mina nya kunskaper och mina nya leksaker. Fick helt enkelt återanvända några gamla musikspår och mixtra lite med dom istället!


God Jul på er där ute! Och ifall vi inte hörs – Gott Nytt År också!!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up