Ett år har gått…

Kan knappt fatta att idag för ett år sedan gick en underbart rolig dag och kväll snabbt över till en dag som inte kan beskrivas annat än som en av dom absolut tyngsta någonsin…

En kär vän försvann plötsligt och mycket oväntat tragiskt. Maktlöshet, funderande, tvivel, ilska, sorg och framför allt massor med saknad har det blivit sedan dess. Som tur är finns där massor med underbara vänner som alla delar detta och som säkert också precis som jag blir påmind om dig av det underligaste saker som händer nu och då…

Kvällen innan det tragiska var vi hemma hos vänner och hade väldigt roligt innan vi hamnade på Bilagan. Du gillade ju när jag gapade karaoke och jag hade faktiskt hittat en låt som jag la på kö i smyg utan att någon av alla som var med såg det. Tyvärr hann jag aldrig få vara med då det redan blivit rätt sent på kvällen och många krigade om att få gapa på scenen. Låten jag ville göra har jag dock försökt spela in tidigare i år i många varianter och jag har nu meckat ihop nått av alla dom olika inspelningarna och spåren….

Kram på dig din toka! Saknar dej… Alltid… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up