Störd humor behövs ibland

I fredags skulle vi ner till Stockholm och fira mammis 65-års dag var det meningen. Äta flådig mat med hela familjen och mysa på fint hotell på schemat. Rackarns fulväder anföll dock Gävleregionen och plötsligt blev det eländes elände när lilla Mammis och hennes gubbe blev våldsamt påkörda bakifrån i en av alla dom olyckor som hände i fulvädret.

Det blev akuten hela kvällen och roligheterna inställda så klart. Men som tur var hade dom änglavakt och klarade sig otroligt bra. Sen fick man ju ha mammis och Sören här hela helgen vilket alltid är mysigt även om det var lite jobbigt när dom har gjort illa sig och har ont. Hoppas verkligen Sören på fullt allvar blev av med sina ischias problem för gott och inte bara tillfälligt efter den våldsamma omskakningen i bilen. Måste säga att när jag själv fick se bilen på måndagen (det som var kvar av den) fick man minsann en ny chock. Jösses… Bara sopor kvar! Kunde slutat riktigt illa. ju…

Musik och sång blir det dåligt med då man bara hostar och har sig. Nu har man ändå haft några dagar med lite mer energi då man gått på cortison. Fått nytt rum på jobbet också och tyckte det var mycket bättre först men tyvärr så kommer ju gärna hostan väldigt mycket mer när jag är där. Tyvärr blir det ju också slut på pillren nu inför besök på lungmottagningen på måndag. Hoppas verkligen det är några med bra fantasi som jobbar där så man får några svar snart!

Köpte mig en ny monitor till mina datorer idag och den var verkligen bra. Ska nog ta å gnugga lite Cubase i helgen åtminstone… I brist på musicerande får man vällan härja med andra kreativa ådror så man inte bara sitter och hostar! Störd som man är blev det en liten film av kvällens orgie i hår… Gäller att inte skratta för mycket bara för då blir det hostigt!

Mmm… Börjar VERKLIGEN bli dags att besöka en frisör! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up