Dags att bli mobil fullt ut!

Har sedan en tid tillbaka varit utan fast telefoni men hade ändå sparat mitt telefonnummer och hade en omstyrning av det numret till min mobil. En tjänst som såklart kostade extra men som nu är uppsagd! Så om du har mitt fasta nummer sparat – stryk det! 🙂

Intressant var ju att tjänsten ”mitt hemnummer” gick lätt att beställa via webben. Men gick det att avbeställa via webben? Nop, knappast… Så jag ringed kundstjänst. Där fick jag rätt snabbt hjälp och nu är mitt nummer avbeställt. Men vad var det som va så kul med det? Jo att under det totalt kanske 10 minuter långa telefonsamtalet med menyval å grejjor han jag få reklam om iPhone 5 inte mindre än 4 ggr!!!! Det tyckte jag var humor! Tur jag är väldans nöjd med min iPhone 4S…

Köp köp köp köp… )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up