Sweden Aid Orchestra – 100% Integration

 

Underbara sköningen Edde fick den briljant underbara idéen idag att med ett antal biljetter i näven komma på att ringa å bjuda med mig och min lilla sambo på konsert med väldans kort varsel. Men man kunde ju inte gärna missa detta event när man såg att The Real Group skulle vara med….
Sköningen Loney Dear som var som någon sorts Björk fast med skägg och bjöd också på väldans bra och intressant sång. Mycket ovanligt så gillade jag även rapparen Adam Kanyama – en genre som jag normalt har mycket svårt för. Men tillsammans med symfoniorkester och det faktum att jag hörde vart enda ord han rappade så blev det riktigt bra och skönt annorlunda!

Men som körfjolla (eller tja – tenor då) är jag ju såklart mest såld på The Real Group även om jag också gillar den fantastiska symfonimusik som framfördes… Här är ett litet klipp på The Real Group! Bara å njuta (filmat med telefon så kvalitén är inte den bästa):

[embedplusvideo height=”365″ width=”600″ standard=”http://www.youtube.com/v/ftHuRAG7vaA?fs=1″ vars=”ytid=ftHuRAG7vaA&width=600&height=365&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep2036″ /]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up