Försökte mig på lite facebook-appar!

Lite humor att en IT-nörd som jag tycker nått tekniskt e skapligt obegripligt!

Ville egentligen koppla mitt SoundCloud till min facebook-sida men ICKE!!! Å bara idiothjälp som inte stämmer hittar man. Men men… Prova nån enklare app och då funkar det! Förmodligen efter lite googlande måste jag hitta 5000 fans först innan jag kan göra en sida åt dom… Hur tänkte dom där på Facebook? Logiskt som vanligt! Ungefär som med den nya påtvingande appen ”Facebook Meddelanden” som jag inte vill ha (ifall ni tycker jag svarar dåligt på sånt)… 🙂

Jajaja nu lär man åka hem! Testerna på jobbet gick inge vidare så det blev ingen grön successor på denna vecka där! :/

Trevlig helg vettja! Själv ska jag äta tårta… 🙂

Fast tyvärr ingen sån här härligt nördig skönhet:

startrek-tårta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up