Semester är härligt!

Just idag är det lite regning så jag passar på att mecka med min snudd på förnekade lilla wordpress-sajt. Lagt till ett litet spamfilter som jag vill testa så får vi se om man kan ha kommentarer påslaget nu…

Semestern börja med en trevlig midsommar om än väldigt kallt! Tog ett tag sen men OJ va värmen kom sen… Galet varmt i luften och ovanligt varm i havet. Så det har blivit mycket bada, mycket sol och dom senaste dagarna mycket musik! Hunnit med att vara lite kreativ också (whiskey har den effekten har jag märkt) så jag tror årets semesterbild kom till efter en mycket trevlig grillkväll med sång och musik i Viken här på Bremön.

solnedgång-i-gitarr

Försökt hinna med att fota lite med mitt nya kamerahus också men det är en hel del som jag inte behärskar än tycker jag. Det är nästan för bra prestanda ibland så bilder jag ”lärt” mig få till med hjälp av ”brister” i mitt gamla hus blir inte alls så med nya huset. Får helt enkelt lära mig nya trix! 🙂

Lite fler bilder finns här:

Bremön 2014

Medan jag meckat med detta så har Solen hunnit fram igen och nu ede dags för lite bastubad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up