Årsdag igen och 4 år har gått..

Bus-Jenny
Bus-Jenny hittar på bus på min dator…

Hej där uppe kära vän!

Återigen är det den där dagen på året då man så klart tänker en hel del på dig. Fortfarande rätt svårt att förstå vad som hände och tunga frågor snurrar. Det är ju många som saknar sin härliga tokiga busjänta till vän och inte minst jag. Hoppas du har det riktigt bra där du är nu i alla fall…

Många spelar min låt jag skrev till ditt minne idag och man blir onekligen rörd av kommentarerna. Över 110 spelningar på youtube idag och över 2000 totalt. Även om alla inte lyssnar på hela så får man ändå försöka inse att några faktiskt tycker den är bra! Hade hoppats hinna få till en överaskning till idag men jag startade inte tillräckligt tidigt och det har dragit ut på tiden rejäääält innan jag fick ordning på allt.

[embedplusvideo height=”524″ width=”660″ editlink=”http://bit.ly/1CgSLVx” standard=”http://www.youtube.com/v/bVInQZs5hN0?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=bVInQZs5hN0&width=660&height=524&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7045″ /]

Har inte skrivit något här på bloggen sen i somras men det har inte riktigt funnits ork eller intresse eller vad det nu brast i…. Hunnit med en härlig körresa (på took för varmt för mig dock) till Malta med många skratt och sång dock med resultatet att jag fick en rejäl maginfektion på hemresan som strulade rätt rejäl med ett helt dygn extra resa och campylobacter som bråkade. Sen två magsjukor ytterligare efter detta med en härlig jul mellan så är magen tyvärr fortfarande sisodär. Men jag har ändå lyckats få sjunga solo med Bomhus kyrkokör igen både på Julkonsert och Julottan trots förkylning över Julen. En fantastisk känsla att sjunga med en hel kör bakom…

Synd du aldrig fick vara där och lyssna… Saknar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up