Äntligen är Vårkonserten slutmixad och redigerad!

Ojojoj! Tog sin tid… Men till slut har jag äntligen efter drygt 5 ytterligare timmar redigering lyckats pussla ihop video från en iPhone med ljud inspelat med en Zoom mobil inspelare. Mixningen av ljudet tog klart mer tid än jag kunnat gissa mycket beroende på att jag klantade jag mig och missade att jag spelat in på 48kHz vilket jag såklart lär hantera när jag mixar till 44.1kHz. Vad blev det för knas då? Jo en liten tonartsänkning och något långsammare tempo på alla ljudspår vilket gjorde att det inte alls gick att få dom att stämma med dom videoklipp jag hade…. Gör om! Gör rätt!

Skamm den som ger sig dock! Och nu fick jag ju totalt en 20-30 timmar övning i ljudmixning och några timmar videoredigering som bonus… 😉

Här är kan man hitta dom uppladdade youtube-klippen från Vårkonserten med Bomhus Kyrkokör den 26 maj. Å japp! Jag sjunger solo på en låt… 🙂

Vårkonsert 2015 – Bomhus Kyrkokör (spellista youtube)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up