Plötsligt blir det mycket musik!

Ibland har det visst en förmåga att bli en hel del i schemat plötsligt! I söndags var jag med och sjöng för konfirmander i Bomhus kyrka med Bomhus kyrkokör och i morgon tisdag klockan 19:00 blir det Vårkonsert också i Bomhus kyrka. Sen mitt i allt har man misslyckats med att säga ”nej” och ska spela och sjunga på begravning på fredag (fast ska man vara ärlig så vill jag nog prova om jag klarar av det). Så självklart har det blivit lite meckandet med vilka låtar som skall sjungas och hur, rep i olika former samt lite meckandet i studion med inspelning vilket blir för sällan. Sen har man också fått äran att sjunga solo i morgon på Vårkonserten så vips lär man ju öva en massa extra för det också! Men det är ju kul att grejorna kommer till användning! 😉
Så på tal om grejor så råkade det bli en ny leksak idag. Har ju varit sugen på en ett bra tag men nu kände jag att det kunde va kul att få prova att spela in med bättre kvalitet på vår vårkonsert i morgon! Men spela in och själv sjunga är en klurig kombo så därför blev det en Zoom H5:a idag! Man är en lättsam kund ibland (rätt ofta?)… In, plocka en låda på en hylla, betala och gå – perfekta kunden! 🙂


Så här ser nya leksaken ut när jag monterat den på mitt kamerastativ! Ska bli intressant experiment att få prova den för första gången i morgon där i Bomhus kyrkokör!


  

Har hunnit testa den lite och med några inställningar och bra lurar kan man med lätthet ta upp och spela upp riktigt bra och märkligt brusfritt ljud som låter skrämmande likt en snubbe som bor här i min lägenhet och som spelar lite gitarr och gnolar till… 😉

Om inte annat har jag nått att testa och leka med och kanske lura bort nerverna inför morgondagens solo och ännu mer nerver inför begravningsgigget!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up