Fantastisk service!

KOSS Porta-PRO for ever!

Ibland blir man mäkta förvånad av vilken fantastisk service man kan få ibland! Så här gick det till…

I tisdags började plötsligen mina 5 år gamla Porta-PRO hörlurar glappa. Har ju dom mer eller mindre varje dag på jobbet och dom har sannerligen funkat bra! Försökte klura ut var felet satt och upptäckte rätt snart att vänster öras sladd var glapp precis under själva hörluren. Hittade dock en klämma som blivit över från nån matlåda och lyckades hitta en vinkel där lurarna funkade…

Inte snyggt men det funkade!IMG_8986

….tills på onsdag.  Fick inse att jag nog lär plocka fram min lödkolv och försöka laga dom! Men så slog det mig att jag nog kunde googla hur man får isär dom så dom inte blev helt förstörda. Brukar ju alltid finnas HowTo-klipp och artiklar numera på det berömda internet. Hittade ett forum som första träff där dom skrev om ”livstidsgaranti” och jag läste såklart! Blev lite förvånad och kollade snabbt där jag köpte såna här lurar sist och där stog det 2 års garanti. Hmmm – tänkte jag och bestämde mig för att pröva! Fyllde snabbt i formuläret och letade reda på ett gammalt kvitto från Dustinhome från 2010 (bra med kvitton på mail som man kan spara i all evighet). Drog iväg formuläret med tanken att jajajaja får jag inget svar om några dagar kan jag ju roa mig med att försöka laga till helgen. 10 minuter senare plingade det i mailen… Nya lurar redan skickade! Va? OJ! Stort!!! Bifogat var också en länk till en film som visade hur man demonterade själva lurarna från bygeln och monterade dit dom jag skulle få i utbyte…

Gapade mest i flera minuter kändes det som. Sen tänkte jag att jajaja jag har inte fått några än! Ska nog inte ropa hej förrän jag fått dom… 2 dagar senare (fredag) så damp dom ner i ett litet vadderat kuvert hemma i lådan! Kanon! Nästan för bra för att vara sant!!!!

Så nu har jag roat mig med att byta ut dom precis och dom funkar KANON igen! Dock var det en mer plastig kabel till dom nya lurarna och med vinkel på 3,5mm pluggen men det funkar lika bra!

Vilken produkt och vilken service Porta-PRO for ever!!!! Jag har ju dessutom ett par i min hemmastudio och har till och med bytt själva kuddarna på dom vid tidigare tillfälle så båda paren har slitits hårt! Men nu vet jag ju att man dessutom kan få nya på en grisblink! Kanonservice!!!

IMG_9033

IMG_9032

 

 

 

 

 

 

 

Thomas byter och testar lurarna:

[embedplusvideo height=”524″ width=”660″ editlink=”http://bit.ly/1OuULyO” standard=”http://www.youtube.com/v/1-ZTWXEufJU?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=1-ZTWXEufJU&width=660&height=524&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1775″ /]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up