Hela människan med premiär av mina egna låtar!

Fick ett erbjudande att vara med som lite hemlig gäst på ett event som Ria organiserat här i Gävle och för första gången spelade jag då bland annat mina egna låtar ”I With There Where Another You” och ”Saknar Dej”. Det är ju inte muntraste låtarna då dom handlar om en kär vän som tyvärr valde att ta sitt liv. Så det passade ju verkligen in på ett event som handlar just om att man måste ta hand om hela människan.

Tackar såklart för möjligheten att få göra detta och störa mitt i fina middagen. Och även om det var onödigt nervöst med en bråkig förkylning så kändes det mycket bra och jag fick många fina kommentarer efteråt. <3

Hastigt soundcheck precis innan..

Kvällen blev ju inte heller sämre då jag fick vara med och njuta av den fantastiska maten och den otroliga efterrättsbuffén… Mums! 🙂

Magiskt efterrättsbord med självaste mästerkonditorn/kocken Lisa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up