Dop för lille Liam!

Så fick man även för första gången själv spela och sjunga på dop också! En rätt knölig låt med många taktbyten och lite klurig melodi ibland men ruskigt fin om jag får säga det själv. Blev tyvärr inte någon riktigt bra inspelning i själva kyrkan men jag lattjade lite hemma i studion och gjorde mig en liten kyrkosimulator med extremt eko. Prins Noel av Linn Marie Wågberg.

Kul att prästen kände igen mig direkt från tidigare sånginsats tillsammans med Bomhus Kyrkokör där i stora Heliga Trefaldighets kyrka här i Gävle. Det blev ett riktigt fint dop av Martina och Fredriks lilla Liam. Vi fick dessutom smaskig mat och tårta efteråt till presentöppnandes i kyrkanshus strax intill. ❤️

  

  
  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up