Flygplanskrasch med JetPack…

Skärmavbild 2016-04-14 kl. 00.19.14Nåja. Men nu har jag äntligen fattat varför jag brickat WordPress JetPacks magiska ”Delning”-funktion. Man kan tydligen inte från två helt separata webhotell med egna domäner och wordpress installationer köra JetPack för att via samma facebookkonto dela inlägg till två separata facebooksidor som man är administratör för och som förstås inte har med varandra att göra utan hör till respektive domän. Då slutar det bara att fungera… Punkt….

Vips måste man bli ”Facebook Developer” och mixtra med andra klart mer tekniska lösningar…

Men OM jag nu gjort rätt (två gånger eftersom det är två olika domäner) så hamnar även detta på min facebooksida för StudioTvär. Den andra för hedesundasångare funkar åtminstone…

Håller en tumme och trycker Publish…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up